Оксана Вишневич: “Люди з Пісочного на електричці краще добираються, ніж я з Рудно Залізничного району”

Прошу сказати,скільки ще триватиме транспортний дурдом в Рудно?
Я працюю в екстреній службі,відповідно користуюсь транспортом і в будній день і в святковий.Якщо я запізнюсь на роботу,бригада не може їхати на виклик не укомплектованою.Відповідно,чиєсь життя буде під загрозою.Я не маю такого доходу,щоб їздити на роботу і з роботи на таксі.Як виявилось,що і на 9.00 в неділю важко вчасно бути на роботі.Їхати на маршрутці максимум 30хв.Я ж стояла на зупинці вже 7.45 год.
Люди з Пісочного на електричці краще добираються і вчасно,ніж я з Рудно Залізничного району.А окрім 9.00 годинних бригад,є ще 7.30 і 8.00 годинні.Відповідно на ці години потрапити на роботу ,особливо в вихідні,не реально!
А до дому назад в Рудно теж не реально було дістатись.Бо з 20.10 його просто не було,ні по Джипіесу,ні в реалії.Тож коли вже накінець відреагують на численні скарги по 28 маршруту?
Проте гляньте,184 “а” працює набагато краще.Тільки влізти в нього велике досягнення,адже 28 не має,а доїхати до дому бажаючих багато.
Гаряча лінія міста Львова

Також,залишила сьогодні скаргу на 1580.
Чекаю офіційної відповіді від Міського Управління транспорту і АТП 1.
Вказала також,надати відповідь о котрій годині 25 серпня були останні рейси з Варшавської.Це питання ,думаю,мало б і мешканців центральної частини міста цікавити,особливо Варшавської.Адже транспортні посадовці постійно кажуть,що Варшавська не має чим добиратись та Городоцька.Тож,якщо так дбають за мешканців,то чому так???

Джерело: facebook

UPD: відповідь на скаргу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *